rasfat 1
De obicei cand lipsesc de pe blog, o fac din lipsa de timp generata de treburi sau de oboseala. De data aceasta, lipsa mea a fost generata de…rasfat. Va spuneam eu cu cateva zile in urma ca asteptam doua fete dragi mie. Au sosit si de atata bucurie si rasfat nici nu mi-a mai stat mintea la blogul meu.

Asadar, de cand nu v-am mai vazut, am avut parte de doua intalniri speciale. Miercuri seara m-am intalnit cu Carmen.

Dupa aproape doi ani de prietenie pe blog, s-a intamplat ca ea sa ajunga in concediu in tara si mai ales s-a intamplat sa ne cunoastem si in realitate.

Daca aveti vreun dubiu ca in online s-ar putea ca lucrurile sa fie altfel decat in realitate, vin cu confirmarea ca nu este asa. Oamenii pe care ii citesti zilnic, oamenii care iti plac si iti sunt dragi in cuvinte scrise, sunt la fel si in realitate. La fel de deschisi, de senini, de calzi, de comunicativi. Cel putin la mine asa s-a intamplat, in cateva minute am avut senzatia ca ne cunosteam de mult timp, ceea ce era adevarat. La fel cum am empatizat in scris, tot asa a fost si la intalnirea adevarata. Am gasit in carne si oase acelasi om care imi este atat de drag pe blog!

Un singur regret am si acela este ca nu am putut petrece mai mult timp impreuna. Ne-am intalnit scurt-prea scurt, in frumoasa curte a Palatului Cantacuzino, inainte de un concert organizat ca omagiu adus lui Enescu, la care Carmen a dorit sa participe. A fost o intalnirea prea scurta, cum am mai spus, dar foarte placuta si intensa. Am plecat de acolo cu bucuria ca am cunoscut-o si cu dorinta de a ne reintalni si a petrece  mai mult timp impreuna.

Draga mea, iti multumesc pentru clipele acordate si imi rezerv de pe acuma, macar o zi petrecuta impreuna, la urmatoarea ta vizita in Bucuresti. Te rog, deci, sa treci in agenda viitorului concediu, o zi pentru noi 🙂 Iar pentru ce a mai ramas din actualul concediu, iti doresc sa fie in continuare plin de bucurie, de relaxare, de odihna, de locuri frumoase si de oameni asemenea!

Ieri m-am gandit la tine si am fotografiat special niste micuti trandafiri delicati!

rasfat 2

 

A doua intalnire cu rasfat a fost cu Anca. Despre Anca nu v-am scris direct niciodata, dar daca tot am inceput a scrie despre oamenii pe care ii iubesc in viata reala, nu pot sa nu va povestesc si de Anca. Este sora sotului meu, este o doamna foarte eleganta, este consilierul meu sef in materie de rafinament si bun gust, este foarte speciala, dar nu i-am cerut acordul de a scrie, asa ca nu va mai povestesc si altele, desi as avea pagini intregi de umplut despre omul frumos care este. Mai presus de orice, asta pot sa va spun, este matusica draga a lui Mihnea. Il iubeste extraordinar de mult si rasfatul de care beneficiaza printisorul din partea matusii este greu de descris si de imaginat. Dar nici noi, parintii, nu suntem scutiti de rasfat. Rasfat cu litera mare, caci relaxarea, buna dispozitie, caldura si muntii de cadouri care invadeaza casa noastra atunci cand Anca se intoarce acasa, sunt din alta viata, din alt film! Unul foarte frumos, uneori stanjenitor de frumos! Un film al carui regizor nu poate fi decat Anca, cu talentul ei inegalabil, de a crea pentru vacanta o stare de frumos si de bine.
Sa nu ma intelegeti gresit, nimeni nu traieste continuu in filme, viata are pentru toti incercarile ei.
Ce vreau sa spun astazi, este ca motivul pentru care zilele trecute nici nu m-am gandit la blog, a fost ca am avut parte de o minivacanta in care m-am simtit ca intr-un frumos film.
Si desigur ca vreau sa transmit toate multumirile, iubitei si atat de specialei noastre Anca!

rasfat 3

Si ca sa nu credeti cumva, ca ati venit pe la noi doar ca sa cititi despre intalnirile noastre, mai postez cateva poze dintr-o saptamana memorabila. Relaxarea a inceput de sambata dimineata, cand in mintea mea nu mai era lungul sir de lucruri ce trebuiau rezolvate si s-a incheiat la Club Piranha, unde mi-am reamintit ca eu ar trebui sa mai si scriu cate ceva pentru blog. Aseara nu prea mai aveam vorbe disponibile, dar m-am gandit ca o sa va placa o poza-doua-trei.

V-am fotografiat cateva ratuste…nu se vad chiar foarte bine…Poze mai bune de la Piranha, puteti vedea  accesand linkul de mai sus.

rasfat 4

Anca cu Mihnea, sus… in balconul de unde cuprindeai toata panorama curtii.
rasfat 5

Un fazan foarte colorat in spatele plasei. Paunita se plimba printre mese, ca de obicei, dar nu a vrut sa stea in poze.

rasfat 6

Si un peste fioros, exotic si mustacios.

rasfat 7
Curtea umbroasa si populata de toate orataniile unei curti gospodaresti, a fost la fel de impresionanta ca intotdeauna, iar cocosul a creat un mic moment placut-nostalgic. Insa de aceasta data, mancarea a lasat putin de dorit.

O saptamana frumoasa sa aveti!

Mihaela Damaceanu