Revenim astăzi cu ofertele de vineri:

– la Piaţa Obor am fost ieri şi am făcut cumpărăturile. Preţurile produselor pe care le-am cumpărat sau doar le-am cercetat sunt:

      – pulpă de vită la 17 lei/kg
      – pulpă de porc la 16 lei/kg
      – piept de pui dezosat la 17 lei/kg
      – păstrăv la 20 lei/kg
      – macrou Norvegia la 11 lei/kg
      –  telemea proaspătă de vacă între 17 şi 20 lei/kg

      – vişine la 5-6 lei/kg
      – caise 3,5-4 lei/kg
      – roşii 3-3,5 lei, castaveţi 1,5 lei, varză 1 leu, fasole 4 lei, vinete 3 lei/kg
      – ciuperci mari 8 lei/kg.

– la Billa cele mai interesante reduceri sunt următoarele: pastă de mici la 11,99 lei/kg (reducere de 20%), pulpe inferioare de pui la 13,49 lei/kg (reducere de 20%), ficat de pui Fragedo la 12,99 lei (reducere de 18%), spată de porc fără os la 15, 49 lei/kg ( nu este menţionată reducerea, dar preţul este bun), pui grill cu gât la 9,29 lei/kg (nu este la reducere, e preţul întreg),brânză Făgăraş la 200 g cutia – 3,39 lei (reducere de 19%), caşcaval la 4,49 lei pachetul de 200 g ( zic ei că este reducere de 55%, ceea ce îmi pare cam ciudat, căcci preţul neredus ar însemna să fie cam 50 lei/kg, care este prea mare). Restul produselor din ofertă le găsiţi aici.

Astăzi vreau să mă gândesc şi la cum arătăm noi, aşa că trecem la capitolul modă şi cosmetică:

– Elefant.ro nu se poate să nu aibă reduceri şi oferte speciale. I-am inclus aici pentru că deja nu mai sunt doar o librărie, ci au devenit un adevărat mall online. Asta nu s-a întâmplat de ieri, dar la cum se mişcă am senzaţia că vor deveni la fel de importanţi ca emag, pe segmentele lor de piaţă. Găsim oferte interesante la parfumuri,  genţi şi ceasuri, obiecte home&deco, etc.  

– Kurtmann are iarăşi nişte reduceri ce ajung până la 80%. Adică o fustiţă sau o bluziţă se poate cumpăra şi cu 7,98 lei. Dar este vremea rochiţelor, deci m-am uitat şi la ele. Preţurile încep de la 39,90 de lei.

– sau poate vreţi balerini? Ecco are reduceri de 30 %. Pre’urile sunt maaari, dar mai au şi varianta de două perechi cumpărate, acordându-se 50 % din preţul celei de-a doua perechi. Plus transportul gratuit.
 
– sau poate săndăluţe? Preţuri mult mai mici am găsit la Matar, dar nici calitatea nu este aceeaşi, desigur. Au reduceri şi se pot găsi produse şi cu 29 de lei. Altă ofertă este de genul: cumpără trei, plăteşti două. Transportul este gratuit la cumpărături peste 59 de lei.

– la cosmetice, mi-a atras atenţia la Bio-Cosmetics, un ruj de buze natural, redus la 23,95 de lei de la 55 lei:

Cu speranţa că vă sunt de ajutor, precizez că unele linkuri sunt afiliate şi vă urez să aveţi un week-end plăcut!

Mihaela Dămăceanu