Într-una din serile trecute am rămas în pană de chef de gătit :))

Dacă vi se întâmplă şi vouă uneori, dar se mai întâmplă să nu fie cămara şi frigiderul goale, urmaţi-mi exemplul.

1. Deschideţi frigiderul şi cămara.

2. Culegeţi ce aveţi prin ele, având grijă să alegeţi şi ceva mai consistent, gen paste, orez sau cartofi.

3. Fierbeţi produsul consistent.

4. Amestecaţi totul şi gata, hihi.

Ia uitaţi ce a ieşit:

Şi varianta mai consistentă, cu paste:

Eu am pus: castraveţi, fasole boabe roşie, porumb, ceapă roşie, peşte, paste. Cu sare, piper, busuioc, ulei, oţet. Desigur că mergea castravete murat, dar acesta lipsea din cămară.
Week-end plăcut să aveţi!
Mihaela Dămăceanu