Ieri nu m-am trezit la timp, azi nu m-am trezit la timp. Alaltăieri la fel, şi teamă-mi e să nu se prelungească şi pe săptămâna viitoare, căci urmează al treilea week-end în care programul meu este altul decât cel obişnuit. Iar cel obişnuit înseamnă la mine, treburi gospodăreşti, lucratul cu Mihnea la ale lui materii şcolăreşti şi un strop de odihnă. Când nu există stropul, simt în cursul săptămânii următoare. Faza în care simţeam doar în ziua următoare a fost depăşită.
Şi ca să încetez odată cu văicăritul pe blog, îmi pică fisa că am şi un lucru bun de spus.
Am trecut peste o săptămână de lucru în care datorită unui mic truc, mic dar vechi şi cunoscut,  am fost şi eu în regulă cu ţinutele vestimentare de la serviciu, pe toată săptămâna. 
Duminică seara am stat o jumătate de oră şi mi-am pregătit şi asortat cinci ţinute pentru luni-vineri. 
A propos de ţinute,  ce părere aveţi de această creaţie Valentino?
sursa
Era nevoie de această strategie, căci nu mai puteam dimineaţa să fac altceva decât să trag din dulap, în ordinea de sus în jos, lucrurile găsite. Şi cum se foloseau tot aceleaşi, ele săreau din maşina de spălat în dulap, tot sus, şi tot aşa alternam mai mereu aceleaşi haine. Asta se cam tot întâmplă cu mici pauze, de când am pornit blogul şi scriu la prima oră postările pentru el. Tot în viteză, tot pe fugă, nu mă mai înduram de zece minute în plus să mai netezesc câte o cămaşă sau altceva ce mai trebuia călcat sau să scotocesc prin lucrurile de la baza rafturilor cu haine.
Săracul meu bloguleţ, cum a ajuns el vinovat de toate cele din viaţa mea. Uf, uf, uf!
Dar uite că am găsit soluţia :))
 
Un week-end minunat dragelor şi frumoaselor!
Mihaela Dămăceanu