Altceva mă pornisem să fac astăzi. Am fost deturnată de la intenţia iniţială de magazinul Kurtmann pe care îl ştiam de ceva vreme, comercializînd la preţuri bune produse Zara, Berksha şi Stradivarius. Îl vizitam uneori pentru a vedea dacă printre cele expuse găsesc ceva mai interesant de la Zara şi la o mărime rezonabilă, căci adesea au mărfuri doar pentru multinvidiatele silfide. De data aceasta am avut surpriza să găsesc şi marca Desigual-favorita surorii mele, prin care am şi descoperit-o. Magazinul lor din Mall Băneasa este o continuă primăvară. Personal, nu ştiu o altă marcă unde să mai vezi atâta culoare, atâtea imprimeuri şi mai ales combinaţii atât de inedite. Mi-a plăcut ce am văzut şi am ieşit cum am intrat, preţurile practicate neîncadrându-se în bugetul meu afectat de criză :))
Din aceste motive, am fost surprinsă să-i găsesc pe Internet, la nişte preţuri mai accesibile, având chiar şi mărimi de doamne de vârsta a două, hihi :)) 
Concluzia este că nu m-am putut abţine să nu vă arăt ceva frumuseţi în culori, tocmai bune de primăvară. Desigur că sunt şi reduceri, magazinul anunţând de cum intri reducere de 30% la 400 de produse. Transportul este gratuit la comenzi peste 190lei şi dacă ceva nu îţi place poţi returna gratuit produsul indiferent de motiv.
Şi cam gata cu vorbă, căci o transmit fotografiilor:

– o fustă puţin mai exotică, ce m-a dus cu gândul la stampele japoneze, la un preţ rezonabil zic eu

– un pardesiu vesel şi colorat, desigur. Preţul nu este chiar foarte mic, dar reducerea este semnificativă şi aşa ceva cred că merită banii.

– o altă fustă, parcă şi mai frumoasă, care nu este redusă, din păcate.

Toate celelalte produse Desigual, le găsiţi aici.

Linkurile sunt afiliate, ceea ce înseamnă că dacă vă trece prin căpşor să cumpăraţi ceva, eu voi avea din partea magazinului un mic comision ce nu va afecta preţul plătit de voi, acesta rămânând acelaşi.

Mihaela Dămăceanu