Când am cumpărat cărţile despre care v-am povestit în vară, m-am abonat la Elefant.ro, obţinând atunci un preţ cu 40% mai mic. A fost o afacere bună, iar acum primesc pe e-mail toate ofertele lor. Lucru care nu este deloc rău, având în vedere că au foarte multe oferte şi, cum mi-aş dori să continui să citesc şi cărţi(nu doar bloguri:))) reamintirea prezenţei lor puternice în online, nu îmi face decât bine.

Şi ca să am şi mai multe motive de cercetare a ofertelor, mă gândii să fac un link afiliat, având astfel posibilitatea de a vă oferi şi vouă informaţii despre ofertele lor şi de a câştiga şi eu un bănuţ, cu speranţa că aceasta nu v-ar deranja. Ar fi vorba despre un mic comision pe care l-aş primi eu, dacă voi aţi cumpăra ceva de la ei. Preţul la aţi cumpăra nu s-ar modifica, librăria oferind comisionul din profitul ei. Şi dacă, atunci când aţi avea nevoie de cărţi, aţi cumpăra prin blogul nostru, ar fi şi pentru noi un mic sprijin în continuarea muncii de aici.
Aşadar, dacă aveţi nevoie de o carte, pentru voi sau pentru un cadou, ar fi un bun moment să mergeţi pe la ei, pentru că puteţi primi un cadou de 90 lei, doar dacă vă abonaţi. Şi nu cred că toată lumea din familie are deja abonament făcut. În afară de acest abonament, mai au o mulţime de alte promoţii, pe care le puteţi vedea cu un simplu click aici.
Vă mulţumesc!
Mihaela Dămăceanu