Cu surle şi trâmbiţe, cu salve de tunuri… şi orice mai doriţi, vă anunţ că a astăzi împlinim un an de când am deschis acest blog.

Un an frumos, un an plin! Un an în care am cunoscut oameni deosebiţi, în care m-am bucurat de fiecare postare pe care am reuşit să o scriu şi de fiecare comentariu pe care l-am primit.

Un an în care comunicarea cu voi mi-a dat aripi şi m-a ajutat enorm să continui să scriu.

Este cel mai bun moment pentru a vă mulţumi că ne acordaţi din timpul vostru preţios, că ne vizitaţi, că ne citiţi şi că ne sunteţi alături.

Alături de CELE MAI CALDE ŞI SINCERE MULŢUMIRI m-am gândit să adaug şi un mic CADOU PENTRU VOI.

Am ales ceva din „oferta casei” care sper să aducă copilaşilor voştri, sau nepoţeilor, sau oricărui alt copilaş doriţi voi, o mică bucurie. 

Este vorba de o jucărie laptop, cu cântecele şi programe de învăţare litere şi cifre(în engleză), care a fost luat pentru Mihnea, dar „marele de el” a zis că este pentru copii mici. Atunci să fie pentru copii mici, cred eu că pentru 4-5 anişori este perfect. 

Dacă vă place şi îl consideraţi util vreunui copilaş, vă rog să scrieţi un mic comentariu pe blog, prin care solicitaţi cadoul. 

Nu este o condiţie, dar ar prinde bine şi un like pe pagina de Facebook a blogului,  apăsând butonul „Îmi place” situat sus, în partea dreaptă a paginii.

Comentariilor care vor apărea li se va ataşa un număr egal cu ordinea apariţiei şi acesta va fi tras la sorţi prin Random.org.
Data până la care se pot scrie comentarii, pentru a putea participa la extragere este duminică 24.03.2013.
În seara respectivă, voi anunţa rezultatul.

Câştigătorul îmi va transmite adresa lui, la e-mail: shoppingshop2010@ymail.com.

Cadoul va fi trimis prin Poşta Română iar taxele aferente transmiterii coletului vor fi suportate de noi. 

Adresa la care se va transmite cadoul, trebuie să fie în România.

Vă aşteptăm cu drag şi vă urăm o duminică plăcută!

 
Mihaela Dămăceanu .